Over ons

Wij zijn de 2de generatie die bezig is met leder en dierenhuiden en hebben dan ook het voordeel dat we de producten door en door kennen die we aanbieden.

Liefde voor leder en dierenhuiden uit zich bij ons in duizenden artikelen. Wij zijn ons vooral bewust van de kwaliteitsgraad van dit product en al jaren ijveren en zoeken we naar het beste wat de markt te bieden heeft.

Het leder en de huiden worden in de looierij vakkundig uit gesorteerd op basis van onze kwaliteitsnormen.

Jaren ervaring is zeker nodig voor de aankoop van leder en dierenhuiden, daar er veel factoren een belangrijke rol spelen bij de aankoop van huiden en leder van goede kwaliteit.

Door onze jaren lange samenwerking met onze looierijen in Europa alsook ver daarbuiten weten ze dat ze enkel het beste leder en de beste huiden  mogen leveren aan ons.

Ons leder en onze dierenhuiden voldoen dan ook aan de strengste kwaliteitsnormen.

Zo bent u zeker van de kwaliteit van onze producten.

De dierenhuiden, het leder en de nevenproducten die momenteel op de site staan, zijn maar enkele voorbeelden van wat we allemaal op voorraad hebben. Ook hebben we een zeer uitgebreid assortiment van ledertoebehoren, leder onderhoudsproducten en lederverven.

Wij mogen ons terecht de meest veelzijdige zaak in leder, dierenhuiden en lederen toebehoren  van de gehele Benelux en ver daarbuiten noemen.

U kunt bij ons altijd terecht voor een heel gamma leder, afgeleiden en toebehoren en vooral voor goed advies.

Bij ons is ook de particuliere klant welkom.


logo

 

 

© 2017 - 2024 Lederhandel Berten Seijnhaeve bvba | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel